Uslužna proizvodnja širokog spektra
kozmetičkih proizvoda za negu lica i tela

Uslužna proizvodnja kozmetike

AquaFortis_Usluge

Jedna od osnovnih delatnosti preduzeća Aqua fortis doo je uslužna proizvodnja privatnih robnih marki proizvoda iz kozmetičke industrije.

Mi smo firma koja razume da je kvalitet vaših proizvoda jedno od najvažnijih marketinških oruđa, jer izuzetan proizvod govori sam za sebe.

Zbog svega toga tu smo da vam pomognemo da razvijete i proizvedete sopstveni proizvod. Ako nemate svoju recepturu mi smo tu da vam pomognemo da je razvijete. Ako je, pak, imate mi možemo proizvesti dati proizvod za vas.

U domenu uslužne proizvodnje kozmetike preduzeće Aqua fortis doo Vam može pomoći u skoro svakom segmentu: razvoj recepture, uzorci, prototipovi, pilot serije,i na kraju proizvodnja, punjenje i konfekcioniranje vaših proizvoda.

Mnogi od naših klijenata već imaju svoje recepture, ali nemaju proizvodne kapacitete i mogućnost punjenja. U tom slučaju, osim Ugovora o uslužnoj proizvodnji standardna procedura je potpisivanje Ugovora o tajnosti. Visoki standardi poverljivosti radi očuvanja Vaših podataka se podrazumevaju.

Naši klijenti mogu koristiti samo deo naših usluga, npr za klijente koji imaju kapacitete za punjenje možemo vršiti samo proizvodnju i obrnuto; naša usluga može biti samo punjenje i konfekcioniranje ako je proizvodnja izvršena. Takođe, na Vama je da odaberete da li ćete sirovine nabavljati sami ili vam ih mi možemo ponuditi.

Ako imate ideju, a ne znate kako i odakle da počnete dođite kod nas. Možemo se dogovoriti o svemu. Minimalne količine za uslužnu proizvodnju su prihvatljive i mogu biti prilagođene vašim potrebama. Ovo je idealno za početak bilo koje proizvodne linije, jer sa minimalnim početnim kapitalom možete realizovati svoju ideju.

Kontaktirajte nas da bi smo što pre mogli da počnemo da radimo na Vašem projektu. A računajte na to da nijedan projekat nije premali ili prevelik za nas.

Kontaktirajte nas!